خواص عسل برای کودکان | کودکان از چه سنی می‌تواند عسل بخورد؟

خواص عسل برای کودکان | کودکان از چه سنی می‌تواند عسل بخورد؟

عسل یکی از محصولاتی است که برای کودکان ارزش غذایی بالایی دارد؛ اینجا به بررسی خواص عسل برای کودکان و سنی که کودکان می‌توانند عسل را مصرف کنند، خواهیم پرداخت.

عسل برای بچه ها می تواند انتخاب سالم باشد زیرا حاوی مقادیر قابل توجهی از فیتوکمیکال ها و فلاونوئیدها است که می تواند چندین فواید سلامتی را در طول زمان ایجاد کند. شیرین کننده طبیعی ارزش غذایی متوسطی دارد و همان کالری شکر تصفیه شده را ارائه می دهد. بنا بر این، عسل برای کودکان ممکن است جایگزین بهتری برای شکر تصفیه شده باشد، زیرا ترکیبات تقویت کننده سلامتی را نیز فراهم می کند. می توانید از عسل در غذا و درمان های خانگی برای کاهش برخی از مشکلات سلامتی و ارتقای سلامت عمومی استفاده کنید.

این مقاله را بخوانید تا در مورد ترکیبات غذایی عسل، سن مناسب دادن عسل به کودکان و روش های مختلف عسل دادن به کودکان بگوییم.

چند نکته مهم در مصرف عسل برای کودکان

قبل از مصرف عسل برای کودکان، برخی نکات را در نظر بگیرید:

  1. سن کودک: عسل برای کودکان زیر یک سال توصیه نمی‌شود. سیستم گوارشی کودکان زیر یک سال قادر به هضم و پردازش عسل نیست و ممکن است باعث بروز بوتولیسم شود. بنابراین، تا کودک شما یک ساله نشده است، بهتر است عسل را به او ندهید.

  2. منشأ عسل: توصیه می‌شود تا عسلی با منشأ معتبر و از مکان‌های قابل اعتماد تهیه کنید. انتخاب عسل خام، گرما ندیده و خالص برای کودکان بهتر است تا از مواد شیمیایی و آلودگی‌های ممکن در عسل‌های تقلبی جلوگیری شود.

  3. مصرف معتدل: مصرف عسل برای کودکان باید در حد معتدل باشد. مصرف بیش از حد عسل ممکن است به کودکان آسیب برساند و مشکلاتی مانند دیابت نوع 2 را تشدید کند.

چه زمانی می توان به کودکان عسل داد؟

عسل مغذی است اما فقط باید پس از یک سالگی به کودکان معرفی شود. این امر برای جلوگیری از بوتولیسم نوزادان است، بیماری که ممکن است به دلیل مصرف عسل توسط کودکان زیر یک سال رخ دهد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری 162 مورد بوتولیسم نوزادان را گزارش کرده است که 55 درصد موارد را خانم ها تشکیل می دهند. میانگین سنی نوزادان مبتلا چهار ماه بود و مشخص شد که سه نفر از آنها از پستانک حاوی عسل استفاده کرده بودند.

عسل حاوی باکتری های تشکیل دهنده هاگ به نام کلستریدیوم بوتولینوم است که می تواند در روده تکثیر شود (2). این باکتری سمومی را ترشح می کند که روده کودک را تحریک می کند و بر سیستم عصبی تأثیر می گذارد. این به این دلیل است که نوزادان سیستم گوارشی توسعه نیافته ای دارند که برای از بین بردن هاگ های کلستریدیوم به اندازه کافی اسیدی نیست.

با این حال، عسل برای کودکان بالای یک سال بی خطر است، زیرا سیستم گوارش آنها به اندازه کافی بالغ است تا باکتری ها را از طریق بدن دفع کند. با این حال، از آن به عنوان جایگزینی برای شکر تصفیه شده استفاده کنید اما نه با اضافه کردن بر آن.

چه زمانی می توان به کودکان عسل داد؟

موارد کلیدی

  • کودکان بالای یک سال می توانند مقادیر متوسطی عسل مصرف کنند زیرا قند طبیعی بالایی دارد.
  • عسل یک ماده غذایی پرانرژی با خواص ضد ویروسی، ضد التهابی و آنتی بیوتیکی است که می تواند سلامت کلی را در دراز مدت ارتقا دهد.
  • والدین می توانند از عسل در درمان های خانگی رایج برای درمان بیماری هایی مانند سرفه و سرماخوردگی استفاده کنند.

مقدار مواد مغذی موجود در عسل

  • انرژی 304 کیلو کالری
  • کربوهیدرات 82.4 گرم
  • گلوکز 35.75 گرم
  • فروکتوز 40.94
  • پتاسیم 52 میلی گرم

8 مورد از خواص عسل برای کودکان

عسل علاوه بر شیرین کننده بودن، فواید زیادی نیز برای سلامتی کودکان دارد.

  1. پر انرژی: یک قاشق چای خوری عسل تقریباً 20 تا 30 کالری می دهد. می توان آن را به وعده های غذایی کودک اضافه کرد تا کل کالری مورد نیاز کودک را برآورده کند. اگر به کودک خود عسل می دهید، عسل با GI کم مانند اقاقیا را انتخاب کنید که از سلامت کلی او حمایت می کند.
  2. مفید برای آسیب‌دیدگی پوست: عسل به دلیل خواص درمانی خود شناخته شده است. خواص ضد میکروبی و التیام دهنده آن به درمان ضایعات، نیش حشرات، سوختگی، جای جوش و زخم کمک می کند. مخلوط عسل با موم زنبور عسل و روغن زیتون ممکن است به درمان پوست آسیب دیده و بیماری هایی مانند پسوریازیس یا درماتیت آتوپیک در کودکان کمک کند.
  3. خواص ضد ویروسی: عسل خالص دارای خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی در برابر باکتری های بیماری زا و عوامل بیماری زا است. این ویژگی ها دلیل احتمالی استفاده از عسل در طب آیورودا، به ویژه برای درمان سرفه و سرماخوردگی است. مصرف کنترل شده عسل به عنوان پتانسیل پیشگیری از مشکلات دندان مانند پوسیدگی شناخته شده است.
  4. خواص ضد التهابی: عسل به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی اثبات شده خود، داروی طبیعی برای درمان بیماری های التهابی مانند گلودرد، آسم، موکوزیتیس، گاستروانتریت و غیره در نظر گرفته می شود.
  5. خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی بیوتیکی: عسل طبیعی دارای اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی بیوتیکی است. خاصیت مهار رادیکال آن توسط فنل ها به آن داده شده است در حالی که خواص آنتی بیوتیکی آن توسط اینهیبین ایجاد می شود. این خواص سلامتی عسل، آن را به پرمصرف ترین ماده غذایی در میان نوزادان و کودکان تبدیل کرده است.
  6. خواص پری بیوتیک: عسل به عنوان پری بیوتیک عمل می کند. این بدان معنی است که رشد باکتری های سالم در روده را تحریک می کند. عسل اضافه شده به دوغ یا ماست ترکیب پیش پروبیوتیک خوب است که به حفظ میکروبیوم روده سالم در بچه ها کمک می کند.
  7. رفلاکس معده را تسکین می دهد: اگر کودکی از ریفلاکس رنج می برد، می توان از عسل برای تسکین استفاده کرد. مصرف عسل این عارضه را با پوشش مری و پوشش معده اصلاح می کند. این از جریان رو به بالا غذا و شیره معده جلوگیری می کند و در نتیجه باعث تسکین می شود. بافت‌های اسفنکتری را بیشتر تحریک می‌کند و در نتیجه به رشد مجدد کمک می‌کند و در نتیجه احتمال رفلکس اسید را کاهش می‌دهد.
  8. رفع یبوست و اسهال: یبوست و اسهال در کودکان غیر معمول نیست. بنابراین اگر از هر کدام رنج می برند، می توان عسل مانوکا خام را با معده خالی مصرف کرد تا کمی تسکین پیدا کند. عسل با افزایش محتوای آب مدفوع به بهبود حرکات روده کمک می کند.

علیرغم چندین فواید عسل، احتمالاً رایج ترین کاربرد دارویی عسل برای درمان سرفه و سرماخوردگی است.

8 مورد از خواص عسل برای کودکان

عسل برای سرفه و سرماخوردگی در کودکان

آکادمی اطفال آمریکا استفاده از داروهای OTC برای سرفه و سرماخوردگی را برای کودکان زیر چهار سال توصیه نمی کند، مگر اینکه توسط پزشک یا متخصص اطفال تجویز شود. عسل طبیعی به دلیل خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد قارچی خود شناخته شده است، به همین دلیل مردم از عسل به عنوان یک درمان طبیعی برای سرماخوردگی و سرفه استفاده می کنند.

اعتقاد بر این است که عسل پاستوریزه که قبل از خواب داده می شود تا حدودی علائم سرفه و سرماخوردگی را در کودکان بالای یک سال تسکین می دهد. همچنین گفته می شود که عسل کیفیت خواب کودکان را بهبود می بخشد.

هر کدام یک قاشق چای خوری عسل، آب زنجبیل تازه و آب لیمو را به آب گرم اضافه کنید. نوشیدن این نوشیدنی می تواند علائم سرماخوردگی و سرفه را تسکین دهد.

راه هایی برای دادن عسل به کودک

به تدریج عسل را در برنامه غذایی کودک قرار دهید. انجام این کار فرصت می دهد تا هرگونه واکنش آلرژیک احتمالی را بررسی کنید. همچنین به کودک زمان کافی برای سازگاری با طعم لذیذ و بافت چسبناک عسل می دهد.

در اینجا چند راه وجود دارد که می توانید شکر تصفیه شده را با عسل جایگزین کنید:

  • عسل را به بلغور جو دوسر اضافه کنید تا طعم غذا بهتر شود.
  • به جای شکر، عسل اضافه کنید تا شیر شیرین شود.
  • آن را روی نان تست بمالید.
  • ماست و عسل را با هم مخلوط کنید تا غذای خوشمزه درست کنید.
  • اگر فرزندان دوست دارند اسموتی شیرینی بخورند، می توانید به جای شکر در آن عسل اضافه کنید.
  • روی پنکیک و وافل عسل بمالید.
  • از آن به عنوان چاشنی، طعم دهنده یا به عنوان جایگزین شکر در غذاهای پخته شده استفاده کنید.

در صورت مشاهده عوارض جانبی مانند مشکلات تنفسی، ضعف عضلانی و یبوست، از خوردن عسل برای کودک خودداری کنید.

اقدامات احتیاطی در مصرف عسل

قبل از مصرف عسل باید از سالم بودن خلوص آن اطمینان حاصل کرد. در اینجا کاری است که می توانید برای آن انجام دهید.

  • از سرو عسل زیاد به کودکان خودداری کنید. عسل کالری بالایی دارد و حاوی قندهای آزاد مانند فروکتوز است که مصرف بیش از حد آن ممکن است منجر به افزایش وزن نامطلوب، پوسیدگی دندان و مشکلات معده شود. بنابراین، اعتدال را در استفاده تمرین کنید.
  • تاریخ ساخت و محتویات ذکر شده روی برچسب را بررسی کنید.
  • عسل واقعی را انتخاب کنید و برچسب ها را بخوانید تا مطمئن شوید که با شربت ذرت با فروکتوز بالا تقلب نشده است.
  • آن را در فضای باز و بدون درپوش نگهداری نکنید، زیرا ممکن است توسط حشرات و گرد و غبار آلوده شود.
  • ظرف عسل را در جای خنک نگهداری کنید.

سعی کنید عسل را در عرض یک یا دو ماه پس از دریافت آن استفاده کنید، حتی اگر مدت طولانی بعد از آن خوب و مفید باقی بماند.

کدام بهتر است: عسل خام یا عسل فرآوری شده؟

عسل خام حاوی مواد مغذی به شکل اصلی خود است اما دارای سموم طبیعی مانند گرایانوتوکسینی نیز می باشد که می تواند باعث مسمومیت عسل شود. علائم مسمومیت با عسل شامل فشار خون پایین، حالت تهوع و استفراغ است.

با این حال، هنگامی که عسل فرآوری می شود، سموم رقیق می شوند و ممکن است هیچ تاثیر شدیدی بر بدن نداشته باشند. عسل فرآوری شده نیز عاری از دانه های گرده و ذرات گرد و غبار است.

این نشان می دهد که عسل فرآوری شده در مقایسه با عسل خام خطرات کمتری دارد، اما ارزش غذایی عسل خام باعث برتری آن نسبت به عسل فرآوری شده می شود.

عسل خام یا عسل فرآوری شده؟

آیا می دانستید؟

عسل ممکن است با نیشکر، شربت ذرت، شربت گلوکز، شربت ساکارز، شربت معکوس و شربت اینولین با فروکتوز بالا تقلب شود. اینها ممکن است فواید عسل را کاهش دهند.

عسل شیرین کننده ای است که به عنوان جایگزین شکر استفاده می شود. برخلاف شکر ساده، عسل حاوی مقادیر کمی ویتامین، مواد معدنی است و فوایدی برای سلامتی دارد. با این حال، عسل فرآوری نشده ممکن است حاوی باکتری های مضر و آلرژن باشد. فقط عسل سالم و استریل شده را برای بچه ها تغذیه کنید زیرا ممکن است حاوی هیچ گونه سمی نباشد. همیشه قبل از خرید لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید و از محصولاتی که حاوی رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی هستند خودداری کنید. همچنین عسل را به تدریج به آنها معرفی کنید. در صورت بروز علائم عدم تحمل پس از اولین مصرف با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید. هنگامی که کودک با طعم و مزه راحت شد، می توانید از آن به عنوان یک شیرین کننده جایگزین در دسرها یا سایر دستور العمل ها استفاده کنید.

انتخاب عسل خوب

با توجه به این مطالب، اگر می خواهید از تمامی فواید سلامتی عسل بهره مند شوید، می بایست عسل گرما ندیده (سرد و خام) را انتخاب کنید. اگر برچسب روی عسل حاوی عبارت "گرما ندیده" نباشد، احتمال بسیار بالایی وجود دارد که عسل، فراوری شده، پاستوریزه و یا گرمادیده باشد. بر روی بسیاری از انواع عسل های پاستوریزه عبارت "عسل خالص" درج شده است که این کلمات نیز دلیلی بر خام و گرما ندیده بودن عسل نیست. حتی محصولاتی که بعنوان "عسل ارگانیک" بفروش می رسند نیز ممکن است خام و بکر نباشند چرا که بعضی تولیدکنندگان عسل ارگانیک، آن را پاستوریزه می کنند. عسل هایی که به عنوان عسل تک گیاه، مانند "عسل آویشن"، "عسل گشنیز" و ...  به فروش می رسند نیز، الزاما خام، فراوری نشده و حرارت ندیده نیستند. پس مهمترین عبارتی که باید روی بسته بندی محصول به دنبال آن باشید، عبارت "عسل گرماندیده" یا "عسل سرد" است. برخی محصولات عسل فرآوری شده حاوی شربت ذرت، فروکتوز بالا یا سایر مواد افزودنی هستند. برای اطمینان از خام بودن عسل حتما برچسب روی محصول را مطالعه نمایید.

برای تهیه عسل مخصوص درمان سرطان، می توانید به صفحه خرید عسل گرما ندیده در سین‌سا ژاو مراجعه نمایید.

محتوای فنلی در عسل های مختلف می تواند بسیار متفاوت باشد. بهترین عسل ها دارای محتوای گیاهی بالایی از گرده های جمع آوری شده توسط زنبورهای تولید کننده عسل هستند. این ترکیبات به طور قابل توجهی به ایجاد خواص آنتی اکسیدانی و شیمیایی در عسل کمک می کنند، اما به تنهایی، دلیل وجود آنها نیستند. پاستورزه کردن، فیلتراسیون و حرارت دادن عسل می تواند باعث از بین رفتن این خواص عسل شود. بنابراین برای حفظ و بهبود سلامتی و نیز افزایش سطح ایمنی بدن، توصیه می شود عسل گرما ندیده مصرف کنید.

برای آشنایی با "روش های درمان سرطان با عسل گرما ندیده" میتوانید، از بخش مقالات علمی عسل مجله سین سا ژاو استفاده کنید.

عسل گرما ندیده را از کجا تهیه کنیم

برای یافتن عسل گرما ندیده، بدنبال محصولاتی باشید که روی برچسب آن ها، کلمه "گرما ندیده" نوشته شده باشد. محصولاتی که عبارات "ارگانیک" یا " خالص" بر آنها درج شده لزوما گرما ندیده نیستند. ظاهر نیز می تواند در تشخیص خام بودن عسل کمک کند. عسل رایج ظاهری بسیار شفاف و بدون زائده دارد. این در حالیست که عسل گرما ندیده دارای رنگ ترکیبی و ظاهری کدر یا کرمی می باشد. عسل گرما ندیده، سریع تر از عسل رایج کریستالیزه (رس بسته، شکرک زدن عسل) می شود. 

ممکن است با اصطلاحات "عسل خام" یا "عسل گرما ندیده" یا "عسل سرد" یا "عسل حرارت ندیده" برخورد کرده باشید، سین سا ژاو ارائه دهنده عسل گرما ندیده می باشد که به نام عسل سرد نیز شناخته می شود.

عسل گرما ندیده را از کجا تهیه کنیم

قیمت عسل گرما ندیده (خام و سرد)

عسل گرما ندیده معمولاً قیمت بیشتری نسبت به عسل رایج دارد، زیرا فرآیند تولید آن، زمان و انرژی کمتری مصرف می‌کند و حاوی مواد مغذی بیشتری است. همچنین عسل خام و سرد ژاو فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد و می‌تواند به عنوان یک منبع انرژی طبیعی و ضدعفونی کننده موضعی مورد استفاده قرار گیرد.

عسل گرماندیده سین‌سا ژاو چیست؟

عسل گرما ندیده و خام ژاو نوعی عسل با فرمولاسیون ویژه است که به منظور حفظ خواص درمانی آن، در معرض حرارت و گرما قرار نگرفته است. شما برای تهیه و خرید عسل سرد ژاو، مناسب برای بیماران مبتلا به سرطان می توانید از بخش خرید محصولات عسل سایت ما دیدن کنید و یا برای دریافت مشاوره رایگان پیش از خرید عسل با همکاران ما در ارتباط باشید.

آیا فرزند شما عسل دوست دارد؟ چطوری بهشون بدهیم؟ تجربه خود را در بخش نظرات زیر با ما در میان بگذارید.

پرسش های متداول

فرزند من در روز چقدر عسل می تواند داشته باشد؟

طبق AAP، کودکان دو سال به بالا نباید بیش از 25 گرم (6 قاشق چایخوری) شکر اضافه شده در روز مصرف کنند. از آنجایی که کودکان چندین چیز مانند غذاهای از پیش بسته بندی شده حاوی شکر اضافه می خورند، میزان شکر مصرفی کودکتان را به شدت بررسی کنید و مقداری را که به غذای او اضافه می کنید تنظیم کنید.

آیا عسل می تواند آنفولانزا را در کودکان درمان کند؟

عسل نمی تواند آنفولانزا را بهبود یا درمان کند. با این حال، می تواند علائم آزاردهنده آنفولانزا مانند سرفه و گلودرد را تسکین دهد. کارشناسان استفاده از عسل را به عنوان تسکین سرفه توصیه می کنند. با این حال، آنها به والدین یادآوری می کنند که از عسل برای نوزادان زیر 12 ماه استفاده نکنند.

کدام نوع عسل برای کودکان بهتر است؟

برخی از مطالعات بالینی نشان داده اند که عسل مانوکا و عسل گندم سیاه برای کودکان مفید هستند. این نوع عسل احتمالاً یبوست، برونشیت مزمن، مشکلات خواب، مشکلات تنفسی و سرفه های شبانه را درمان می کند.

چقدر به بچه ها عسل بدهیم؟

کودکان بالای یک سال می توانند تا یک قاشق چای خوری عسل به عنوان داروی تسکین سرفه مصرف کنند. با این حال، بهتر است در مورد مقدار بهینه روزانه برای مصرف منظم با پزشک مشورت کنید.

چگونه عسل می تواند به بهبود سیستم ایمنی کودک کمک کند؟

عسل منبعی غنی از مواد مغذی ضروری، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای آمینه است که به عنوان درمان دارویی برای چندین مشکل سلامتی کمک می کند. بنابراین، عسل به دلیل ویژگی های تقویت کننده سیستم ایمنی شناخته شده است.

اشتراک گذاری:
خرید عسل